Každý svého štěstí strůjcem

Každý svého štěstí strůjcem

Anotace: zas pro NĚJ.. :o((

Hlavně nohy v teple, taky klid!!!
Proč se mi v noci pořád zdáš?
Táhni k čertu!!! Já Tě nechám odejít,
než mě v tom snu znova ulíbáš...

Ty nejsi můj, já nejsem tvá,
v kamenném srdci světlá slůj,
všchno bolí, co končit má,
každý v rukou svírá osud svůj...
Autor Michelll, 16.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí