sen

sen

Anotace: sen

když večer před spaním
bořím hlavu v polštáři
před pánem noci já rád se skláním
vydím ve snech jít dívku k oltáři

vítr tam fouká,slunce svítí
paprsky na obličej, pihy nám maluje
ona běhá bosá,trhá kvítí
překrásná dívka co pohyby čaruje

její oči zeleně zaří
a kaštanově hnědé vlásky voní
mně vykouzlí její pohled úsměv na tváři
a ty krásná ústa co její obličej zdobí??

jsou neskutečně okouzlující
jen moci se jich dotknout
mé srdce rychle pulzující
by mohlo radostí puknout

moci hledět do jejích očí
a říkat mám tě rád
můj zrak se slzami štěstí smočí
a já bych si o ní nemusel nechat jen zdát

jenže když se otevřu oči
zjistím že tohle všechno byl jen sen
že svět se pořád stejně rychle točí
a za oknem je bílý den

že musím žíti v realitě
a ne žít ve snech co zůstanou sny
ležet na posteli v prázdném bytě
a chodit do práce den za dny

pohádky v našich myslích
zůstanou jen krásným zážitkem
potřebujeme nabrat do plic kyslík
realita je našim vodítkem
Autor najrob7410, 16.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny jsou sny, a ne skutečnost. Mám zelené oči, ale vlasy zlaté jako slunce, ne kaštanově hnědé...to si věřím co? Ale vůbec ne...P.S. Život je jen čekáním na to, až se naše sny stanou skutečností.

31.05.2009 14:40:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí