Krásná noc

Krásná noc

Anotace: noc přešla k ránu....

kdo zná noc,tu krásnou paní
sladkou má náruč, hvězdné oči
přináší znaveným sladké spaní
až se nám ve snu hlava točí

zná všechna naše tajná přání
a naše slzy schovává
dobře zná touhu,milování
a také srdce bolavá

když k ránu tiskne náruč lásky
dva lidi k sobě v objetí
noc ránu trošku chytí vlásky,...
zůstaňte v sladkém zajetí

však svítání se nedá chytit
a noc na křídlech odlétá
jak rosa dál se budou třpytit
tvé oči,lásko zakletá...
Autor oli, 14.10.2005
Přečteno 805x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Znám tu podmanivou paní, svým pláštěm halí hříšníky, jako odměnu sesílá spaní a k ránu líbá básníky...

15.10.2005 12:15:00 | Krtica

noc ránu chytí vlásky.. to se mi líbí:) Pěkná, moc.

14.10.2005 20:28:00 | Euka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí