Proč mlčíš?!

Proč mlčíš?!

Anotace: Jedna z TĚCH, co je píšu když je nejhůř. depresácká zóna, ale nebojte, bude i pár veselých :) týhle se to netýká..

Proč zatahuje se nebe?
protože ztrácím Tebe...
proč už svět stal se mi všedním?
protože sama tu sedím.
Proč mi nikdo nepodá pomocnou ruku?
už zas, slza se mi rodí v oku...
Nebudu si lhát.

Tak dlouho jsem hrdě odmítala pomoc,
až jí není třeba.
Ta marnost do očí bije,
barva s nicotou teď se slije.
Přesto se klaním před těmi,
co se o to pokoušeli.

Vyhrát dávno ztracenou bitvu.
Díky.
Že jste neztratili víru.
Že jste se pokoušeli zachránit někoho,
kdo to sám nedokázal...
Někoho, kdo každodenní bitvu s živote,
už dávno vzdal.

Co dokáže zranit více než naše činy?
... naše slova.

Co dokáže zranit víc než naše slova?
Mlčení.
Autor Guinevera, 16.03.2009
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí