Padlí andělé

Padlí andělé

Anotace: Zase o lásce. o beznaději. Vypsání myšlenek na kus papíru.

Když mraky se zatáhnou nad tvým světem
tak tmavé, že paprsky světla jako by nikdy nebyly,
tvá duše umírá. Pomalu.
K životu pořebuje světlo,
které zmizelo
potřebuje teplo,
které nevnímá
a taky lásku,
která tě den co den klame.

Dá ti falešný pocit naděje
a ty lítáš
dokud ti neztrhá křídla
a nenechá tě spadnout.
Tam, kde nemůžeš dýchat,
jen vnímat neskutečnou bolest.
Bolest, která je propastí mezi tebou
a okolním světem.
Prospastí, kterou nelze překonat...

A tak ležíš
a pomalu si zvykáš na krutou
smutnou realitu.
Že jsi sama.
Že tu není, kdo by ti pomohl.
Není kdo.

... kdo může milovat
anděla bez křídel?
Autor Guinevera, 16.03.2009
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí