Vrať se mi...

Vrať se mi...

Anotace: žal a zmar, bolest... ale stále na ni musím myslet

Probodla jsi moje srdce
Proklála jsi je nejostřejším kopím
Přec dávám Ti je nyní ve své ruce
Krvácející avšak stále tlukoucí

Miluji Tě - jak moc, slovy nevyjádřím
Miluji Tě - ne, k Tobě nedokážu cítit zášť
Miluji Tě - nyní zlomen před Tebou stojím
Miluji Tě - ať si mám třeba z ostudy plášť

Bláhovec já sny jsem svázán
Neumím Tě z myšlenek svých vypudit
Šanci sobě žádnou nenechávám
Chci být s Tebou - nebo vůbec nic

Miluji Tě - ano, pořád stále stejně
Miluji Tě - přesně takovou jaká jsi
Miluji Tě - bytostně, šíleně a bolestně
Miluji Tě - úplně vším mi jsi

Chci a přec odmítám Tě prosit
Prázdnota mi duši naplní
Nechtěl jsem Tě nikdy ztratit
Je skutečně konec nadějí... ???
Autor Druza, 17.03.2009
Přečteno 413x
Tipy 12
Poslední tipující: FrankB, losscar, jita.1965, WAYWARD, Kallkaa, jesterka, Daisy.., Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je hodně citové, procítěné, snad to tvojí lásce něco řekne...

10.04.2009 21:59:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí