Touha

Touha

Anotace: takhle to je....

Touha je širý oceán,
vlny zmítající se ve větru.
Touha je nebýt sám,
tma, toužící po světlu.
Touha je měsíc, svítící v noc,
hvězdy padající k zemi.
Touha je láska, chybějící moc,
cit, na který není…
Touha je lístkem růže pohlazení,
rada šumící v potoce.
Touha je polibek s láskou daný,
chlapec a dívka držící se za ruce.
Touha je ztratit bolest,
znovu nalézt štěstí.
Touha je tvým srdcem se proplíst,
být silná a zatnout pěsti.
Touha je tvá blízkost,
po noci přicházející den.
Touha je slyšet ve tvém: „Mám Tě rád“
cítit tvůj věrný pohled.
Touha je opravdu milovat,
brát na chyby ohled.
Touha je to, čemu se neubráním,
to, že chci Tebe!
Autor Tlaccca, 14.10.2005
Přečteno 690x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

I takhle může touha vypadat...

16.10.2005 11:40:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí