Ty světla zářící...

Ty světla zářící...

Anotace: ......

Jak pod září světel cítím se,
když jdu vedle tebe,
a ve tvých očích
vidím se.
Ty nekonečná hvězda zářící,
na nebi věčném plující.
Všichni na rtech údiv nad tebou,
oči zvědavé všude,
před tebou, za tebou.
Je těžké s tebou pod světly vydržet
je těžké krok s tvou krásou udržet.
Ano Ty!
Světem jako královna,
copak má duše se tvé kráse vyrovná?
Zhasněte prosím na chvíli,
oči mé už bolí,
těžkne mé úsilí,
vždyť s tebou udržet se pod světly,
to strašně rychle člověk slábne.
Je tu ještě jedna věc,
I přes tu tíhu tíhnoucí,
i přes to světlo, které nejde odvolat,
nikdy nepřestanu, Tebe!
Tebe milovat!
Autor Martin Flídr, 17.03.2009
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, OkittoAde
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

17.03.2009 20:56:00 | OkittoAde

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí