Neodolatelná ztráta iluzí

Neodolatelná ztráta iluzí

Anotace: Pokud Vás nenaláká k přečtení její název, tak anotace by víc nezmohla...

Zkamenělý ležím
na dně moře radosti
- samotný!
Omámený letím
k tobě na horu vysněnou
a zazděnou...
Uvnitř nahý
lehám si před tebe
na schody dřevěný...
K tobě zády probuzení zebe.

Prošel jsem proměnou
s hlavou zasněnou…

ZÁVOD NA DLOUHÉ TRATI
- ZNÁMKY NEVOLE
SNY SE SAMY ZTRATÍ
A PODVOD POVOLEN
VÍTĚZSTVÍ S CIZÍ POMOCÍ
- S KRVÍ NA RUKOU
NEODOLATELNÁ ZTRÁTA ILUZÍ
A ZÁZRAK ZÁRUKOU

Nesmělý neví
k čemu břitva drzosti
- ztracený!
Zrazený plní
úkoly soše lenosti
vší silou oddanou...
Uvnitř chorý
nechá za sebe postavit
dveře zamčený...
Trochu záhy probuzení zebe.

Prošel jsem proměnou
s hlavou zastřenou…
Autor Shimy, 17.03.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: bloumej očima, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je blbé ležet na dně moře sám, ještě ke všemu v moři štěstí. S někým je to mnohem lepší.

27.03.2009 21:46:00 | mašinka

hodně se mi líbí ten prostředek psaný velkými písmeny..:)

17.03.2009 21:54:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí