Báseň

Báseň

Anotace: Položit a nechat se unášet nekonečností poezie :-)

Položit víčka,na polštář snů,
unášet se mrakem z hedvábí,
nekonečnost těchto dnů,
mě k poezii svádí.
Položit hlavu do peřin,
unášet se polibky rtů,
nekonečnost vteřin,
mě k poezii svádí.
Položit tvé dlaně k mým,
unášet se doteky noci,
nekonečnost,bílý dým,
mě k poezii svádí.
Položit starosti bokem,
unášet se odlivem měsíce,
nekonečnost hřejivým rokem,
mě k poezii svádí… Básně,úlet do neznáma!
Autor Khiti, 17.03.2009
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí