Auu

Auu

Anotace: Ty víš že to je psaný tobě,ze srdce a že je to pravda viď Magdi....?:??

Zahodila jsi mě jako kus zmuchlaného papíru,
a já mám teď v srdci jen černou díru.
Celou dobu sis se mnou jen hrála,
když jsi mi zlomila srdce,ještě jsi se smála.

Ty se teď směješ a máš se krásně
a já,s bolestí v srdci píšu tu básně.
Miloval jsem tě jako žádnou jinou,
byla jsi pro mě tou jedinou.

Jenže ty nedokážeš milovat,
ty umíš jen ubližovat.
Pořád tě mám moc rád,
ale už tě radši nechci znát!!!
Autor chico13905, 18.03.2009
Přečteno 370x
Tipy 8
Poslední tipující: Rolnička, Toužím, carodejka, jesterka, Kallkaa, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné jen stím pokračuj dále

19.03.2009 00:31:00 | Prcek056

Znam to a je me to lito ze se tohle stava, moc pekne jsi vse napsal.

18.03.2009 21:20:00 | carodejka

ten pocit znám,dobré

18.03.2009 06:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí