Rozpolcená

Rozpolcená

Anotace: ...

Skolila jsem bílou laň –
A nabrala sílu jak saň…
Fantazie skrytá pod pokrývkou strachu
Mé srdce bolavé
S nánosem prachu…

Pod maskou se ukrývá ta milující žena,
Která se stále brání a nechce být zasažena –
Snaží se odevzdat, srdce se však strachem skrývá
A ona zase spokojeně o samotě snívá…

Povrchní city, proč hloubkou milovat,
Proč vlastně s Tebou být,
Proč v srdci stávkovat...

Ptám se sama sebe,
Proč stále vždy všem unikám –
Stejně jak svíce zahořím,
Pak v bolesti se zalykám..

Dobrovolně a sama –
Mám dekorum, jsem dáma,
Která na šachovnici dobře táhne,
Když může bitvu vyhrát,
Vždy špatným směrem zahne….
(Pro jistotu)
a ukrývá se za jistotu…
(samoty)
Tak to vidím já…
A ty…
Autor Ammazonic, 18.03.2009
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, enigman, Kapka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyjádřeno. Schovaná do samoty, to beru, ale ne na dlouho...

18.03.2009 07:59:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí