Miluji tě

Miluji tě

Anotace: ...

Miluji tě,
a nemohu ti to říct.
Miluji tě,
jak touhu mám vysvlíct.
Miluji tě,
jak nikdy ještě nikoho.
Miluji tě,
mám závaží na nohou
Miluji tě,
hlavu plnou otázek.
Miluji tě,
v srdci jen tvůj obrázek.
Miluji tě,
nenech mě na mrazu stát.
Miluji tě,
řekni, máš mě taky rád?.
Autor Fenn, 18.03.2009
Přečteno 765x
Tipy 5
Poslední tipující: ARNOKULT, Seanko, Neldor, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí