To to letí

To to letí

Anotace: no... letí...

Uplynul jeden rok
tak krátký se zdál.
Samotou týraný
na net inzerát jsem dal.

Rozhodnut dívku hledat
která by mě chtěla.
Tak trochu trhlou
aby se mnou vydržela.

Životem tvrdě poučen
krásu jsem nehledal.
Jak ,,ona „ vypadat má
kolonku volnou ponechal.

Informacemi o sobě
odhalil co málokdo tuší.
Trošinku zalhal
i když se to nesluší.

Nabídku života klidného
lehkomyslně jsem přidal.
A tehdy podzimu vítr
jednu vílu mi přivál.

Cestu s mojí spojila
snad nedělá chybu.
Bez kroužku zlatého
bez věrnosti slibu.

Za trpělivost její
pusu a pohlazení posílám.
A slovíček navrch pár:
,,Prdelko dík za to že Tě mám…“
Autor Modrý Adept, 14.10.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já teď slzičky polykám...

20.10.2005 12:17:00 | Hančí

Blahopřeji a držím palce.

15.10.2005 09:24:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí