brek za lásku nebeskou

brek za lásku nebeskou

Anotace: nevím asi já nebo nekdo z meho rodu nekomu neco udelal ze se mi laska vyhyba

Prožívám trápení, drtivé smutky,
sním o lásce co mi stále schází.
Boj citů, po zádech mrazí.
Souboj s andělem smrti, místo lásky zármutky.
Anděl lásky mé patří již mezi padlé.
Není květiny rostlé,jen květiny života jsou zvadlé.

Temnota očí dusí,
nevidí to hezké,jen to co musí.
Láska v kterou věřím jen jako bolest přichází,
nevím zklamáním co se děje,nic mi nedochází.
Už není co bylo, je už jest jen to co bude.
Láska hyne, zlost se vkrádá,
ze vsech radostí smutek zbude, mysl se neovládá.

Není úniku před útrapy života,
není místa kde se před strachem schovat.
Láska není láskou,jen zkroucený obraz torza jejího.
Nevěříctnost v lásku,cesta do života fádního.
Radost v životě jest světlá novota.
Autor Carlos, 14.10.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

láska je moc důležitá, je fajn lásku dostávat, ale ještě důležitější je lásku dávat, teda pro mě, pak se často i vrací

04.11.2005 23:02:00 | Melfëa

To by bylo, abys nějakou přece jen nenašel!

16.10.2005 11:59:00 | Krtica

Láska se vyhýbá spoustě lidí, ale ne každý o tom dokaže tak hezky psát!

15.10.2005 19:27:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí