Téměř šílená

Téměř šílená

Anotace: Tuhle básničku jsem napsala kdysi dávno (asi před 3 měsíci) ... Vím, že je špatná, ale i tak ji sem chci přidat... To, co v ní je, je už minulostí (naštěstí pro mě).

Proč tě vidím ve všem okolo,
proč žiju jen napolo?
Nikdy jsem nebyla nějak extra živá,
tak to už u praštěných bývá,
ale takhle mrtvá, to už je moc;
kdybych aspoň měla svoji noc...

Ale ne, ani tady mě nenecháš na pokoji,
kolik přemlouvání mě to ráno stojí,
abych si říkala, že já šílená nejsem.
A proč chci vždycky spadnout na zem,
když stojím někde vysoko?
Jsem snad klidná opravdu jen na oko?

Proč na tebe myslím i ve svých snech?
Proč ještě nedošel mi dech?
Jaktože jsem se z toho ještě nedostala?
Jako bych se pořád bála,
že zůstanu zase sama ve své mysli;
proto tam vzpomínky na tebe zkysly?

Vždyť jsme spolu nic víc než tanec neměli,
a přitom na to myslím už devatenáctou neděli.
Nejradši bych si dala do obličeje ránu,
třeba se z toho díky tomu dostanu...
Autor Alfííík, 18.03.2009
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: J.U. Ray, Seanko, lucajda89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Né špatná ale krásná je a ze srdce psána je !!!

18.03.2009 21:41:00 | Seanko

Jojo, když se člověk zamiluje může téměř i bláznit :-)

18.03.2009 17:11:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí