kousky srdce

kousky srdce

Anotace: není záchrany před láskou co mě jednou bude stat to co mam rad

Hledím do tmy, v srdci díra zeje,
kolena zlomená slzy v očích, nevím co se děje.
Mrzí mě láska co již láskou není,
Maska lásky zlé nad aurou toho co to změní.

Oči pálí,solí smutku jsouc poseté,
Drtivá bolest v srdci pojatá,
není úniku před smutky co jak stín za mnou jdou.
Bolest srdce jest horší,jak radost smutkem pojatá.
Pocit necitu ve mě dříme,mám srdce rozbité.

Tísíce kousků srdce,v kruhu se točím,
Kousek každý,osudem jest jiným.
V klidu sousto nepožřu, v klidu nespím.
Na kolenou prosím tu nicotu co mi zbyla,
nicota co zdá se jedinou co mi nejvíc dala.

Falešná naděj radosti ve splínu života se skrývá.
Jediná naděj života bez krásy,jest jen snít.
Jednostranost lásky dvou,jest trestem kata.
Jen čas musí krásou lásky znít.
jen zoufám a hledám tu krásu co jest ve smutku pojata
Autor Carlos, 15.10.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc krásný, ale moc smutňoučký

28.10.2005 23:52:00 | Melfëa

A zase lítáš ve smutku...hernajs chlape ty máš asi na ty holky smůlu! :)

16.10.2005 11:58:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí