Vznik lásky

Vznik lásky

Anotace: Amor ut lacrima: oculis oritur, in pectus cadit. Láska je jako slza: vzniká v oku, dopadá do srdce. Publilius Syrus, Myšlenky

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

V oku jiskra,
mi zapálila duši.
Poznala jsem pocit,
od srdce vycházející.

Není to ničí vina,
že v tu dobu jste hluší.
Když srdce lásku míchá,
a plíce jsou stávkující.

Když dech zadrhne se,
a nemůžete se nadechnout.
Když víte, co druzí ne,
a ten pocit vás svírá.

Až to srdce neunese,
a může vybuchnout.
Že se rozvine.
Duše se tomu vzpírá.

Máte pocit naplnění,
a na druhou stranu jste prázdní.
Přejete si pouze,
existenci tvora,
který zažehl, vaši jiskru.

Chcete být ujištění,
že budete spolu šťastní.
Přejete si pouze,
podlehnout touze,
které stojí v cestě závora.
Z nejistoty.

Je ten pocit oboustranný,
jestli je milovaný.
Vámi zbožňovaný.
taky podléhaný pocitu,
ze vzniku lásky.
Autor Němá, 18.03.2009
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: Anne Leyyd, Lasska, Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opravdu moc a moc se mi to líbí! :) Je to pravdivé, upřímné, psané citlivým srdcem! Co víc dodat? Snad jen ST! :)

31.05.2009 17:37:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí