Včera...

Včera...

Anotace: Jak málo stačí ke štěstí, jen dotyk dlaně Tvojí, škoda, že s Tebou dnes být už nemůžu a stěží nás teď víc než přátelství spojí.

Včera se Tvoje ruka zas
po dlouhé době dotkla mojí,
prsty se spojily a já jsem poznala,
jak krásné je být součástí Tvojí.

Byl to jen okamžik pouhý,
vteřina nekonečná,
já přála si ať nekončí,
ať je věčná.

Celým tělem mi projel mráz
a otřásla se celá duše,
proč k Tobě cesta nemůže vést snáz
a proč to nejde jednoduše?

A tak nastává další den,
kdy mi budeš jen scházet,
na Tebe myslet nemůžu,
láska zůstane jen fráze.

Zas dělat jako že nic,
že nic se nestalo
však uvnitř mého srdíčka,
zas kousek tepla zůstalo.

Mám Tě víc než ráda,
však jak to říct,
buď nic a nebo kamaráda,
stěží mi teď můžeš dát víc.
Autor grázlík, 15.10.2005
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Choj, moc děkuji za tvoje komentáře k mým básničkám!Jsem ráda, že se ti líbí!Jinak mě se hrozně líbí tahle básnička..je plná citu..zdraví Nike

14.03.2006 21:37:00 | Niké

Moc hezký

25.11.2005 10:35:00 | Gamy

Nádherně popsáno doufání... Snad prohlédne a najde to, co jen stále míjel.

15.10.2005 17:24:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí