tak asi tak

tak asi tak

Anotace: ....

když tak večer v pelíšku
stále se jen přetáčím
furt myslím na svou kočičku
polštář slzami snad promáčím

chybí mi její doteky
chybí mi její hlas
odemne proudí zlz potoky
chci ji líbat zas a zas

chtěl bych cítit vůni květů
kterou voní její vlasy
když zavřu oči, je tu
když otevřu,zmizí její krásy

jak stisknu její dlaně
kouknu do jejích očí
silně upřu se pak na ně
snad mi skončí v náručí

když pak políbím její rty
tak už nikdy nemám dost
milujju dívku kterou jsi ty
z přírody si ten nejkrásnější skvost
Autor najrob7410, 18.03.2009
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Rumová vílenka v bílé mlze.., Fighting Dreamer, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka je moc hezká :-)

24.03.2009 20:54:00 | Princezna.Smutněnka

UUUUUUh, kdyby mě taky tak někdo miloval...

22.03.2009 18:05:00 | PPetrushka

je to moc hezký :)

22.03.2009 17:14:00 | Rumová vílenka v bílé mlze..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí