Svět patří nám

Svět patří nám

Anotace: O tom jaký svět je a může být

Svět patří nám

Svět patří nám,
jdeme spolu ruku v ruce,
svět patří nám,
je náš a ničí jiný,
svět patří nám,
navzájem vyměníme si srdce,
svět patří nám,
těm ,co trpí za cizí činy.

Svět patří nám,
slyšíme jak bijí naše srdce,
svět patří nám,
stačí se mu otevřít,
svět patří nám,
některé vzpomínky chutnají trpce,
svět patří nám,
je čas konečně žít.

Svět patří nám,
nesmí Ti chybět pevná víra,
svět patří nám,
stačí oči před ním nezavírat,
svět patří nám,
nikdo jiný klíč nemá,
svět patří nám,
Tvá ústa zůstávají úžasem němá.

Svět patří nám,
smutek náš přítel není,
svět patří nám,
naše zbraň je smích,
svět patří nám,
všechno se časem změní,
svět patří nám,
láska – ten nejlepší skutek a nejtěžší hřích.
Autor Zuzanka.D, 18.03.2009
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, jarmil, no.signal, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí