O něm..

O něm..

Anotace: Nu moje .. báseň jen tak z nudy

Tak jako slunečnice každým dnem otačí se za sluncem ...
tak já hlavu svou už nechi točit za tebou..

Tvůj sladký smích se mi ryje v hlavě
Tvůj obličej do detailu si vybavím hravě
To kam se dívám když si zády otočen
To na mě působí jako dokonalý sen.

Nemůžu přestat takhle debilně snít
proč nemůžu bez tebe dál žít.

NEmůžu si říct stačilo a dost.
NEjde to a já už mám fakt zlost.

Jsi sladký, krásný
to je uplně jasný
Ale co když při zavření víček...
zjeví se velký červíček...

Každopádně když tě vidím spraví mi to náladu
takže všechno klidně hodím za hlavu ...
ale pamatuj jednou přijde den ...
kdy zjistím že skončil krásneje sen...
Autor Aluszka, 19.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo,možná přijde a pak to bude těžký
vítej na literu

19.03.2009 18:23:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí