Pro něj bez něj...

Pro něj bez něj...

Anotace: a další báseň na podobné téma .. xD

Zdali pak ví, že jeho v srdci mám.
Zdali pak ví, že jen na něj myslívám.
Zdali pak ví, že jeho oči sladké jsou.
Zdali pak ví, ze mě sny k němu donesou.

Jeho úsměv nejsladší co mi radost dělá,
Jeho zadek, nádhera,každý se z něj udělá,
Jeho vlasy, tak husté,dokonalé a krásné.
Jeho pohled, oči jsou sladké avšak jasné.

Proč tu furt o něm básní, když mě nevidí ?
Proč chcu jen jeho, však je tu dost lidí ?
Proč sem se lapila do jeho sítí ?
Proč to co já on necítí ?

Slza v mém oku je jen a jen pro něj
Slza v mém oku je má beznaděj
Slza která teče mi po líci a dolů dál
Slza která představuje můj krutý žal

Achjooo pane Pipi kdyby věděl jste..... co pro mě znamenáte
Miluju vás , zbožnuji vás , ale tu krutou pravdu nikdy nepoznáte
Autor Aluszka, 19.03.2009
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí