Láska

Láska

Anotace: volný sled myšlenek.....

Krásná a vznešená
na křídlech andělů
vlétla do života.....

Nezvána
nečekána
otevřela srdce....

Srdce bolavé
plaché
hledající.....

Zažehla plamen
lásky
citů
naděje....

Odhalila svou
skrytou tvář
svou něžnou
rukou
pokynula....

A srdce bolavé
plaché
hledající
našlo.....

Srdce stejně bolavé
stejně plaché
stejně hledající...

Dvě srdce
láska spojila
citem nejkrásnějším...
Dvě srdce
ponořená v sebe...
Dvě srdce
tepající......
Dvě srdce
hledající....
Dvě srdce
prolnuté v jedno...
Autor karkulka.a, 19.03.2009
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: šuměnka, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, tohle je rozhodně láska!

krásná báseň - měla bys pokračovat
jsi talentovaná...

14.05.2011 09:03:00 | šuměnka

děkuju kapko

23.03.2009 17:48:00 | karkulka.a

To je krásné...

19.03.2009 21:09:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí