Přání

Přání

Anotace: První zklamání, chce to ze sebe nějak dostat, jinak to nepřestane bolet...

Odešels,
odešels jak půlnoční stín
Vrátí se,
vrátíš se s ním?
Opustils,
opustils mě znenadání
Nezapomněls,
nezapomněls na mé přání?
Zašustila,
zašustila křídla vánku
Ta nepomohou,
ne, nepomohou spánku
Odnesl,
odnesl je vítr dál
Proč,
tak proč jenom ses ptal?
Věřila,
věřila jsem v ujištění
Můžu,
spíš smím ti dát teď odpuštění?

Duha barev, ptečí peruť
nestačí jen slůvko, odpusť

Odspěchals,
odspěchals jak půlnoční vlak
Nejde,
to nejde nechat jen tak
Přijdeš,
přijdeš zase zpět?
Přijď,
přijď a zlepši můj svět...
Autor nelyccka, 15.10.2005
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám na Literu! Jsi děvče s poetickým myšlením, těším se na další dílka.

15.10.2005 19:49:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí