Sladce spi...

Sladce spi...

Anotace: Snad se bude líbit...

V tmavém tichém koutku lesa
dívka na zem s pláčem klesá
unavená po boji
snad její rány se zahojí.

To kvůli chlapci jenž tolik znala
to na něj tolik spoléhala
to kvůli němu jí ted' srdce bolí
to kvůli němu ji ted' smrt nejspíš skolí.

A ta dáma co přítelkyní se nazývala
ta ji ani ruku v nejtěžších chvílích nepodala
ta nezaslouží si slyšet její smích
ta nezaslouží si mít jméno na řádcích.

Ted' sama v temném lese
dívka se hrůzou třese
smrt se k ní pomalu blíží
však její usměv ted' slzy tíží.

At' ve vzpomínkách zůstanou jen krásné chvíle
a ty špatné držíce se od ní dlouhé míle
at' sladký spánek má...
Autor Sadistic Soul, 19.03.2009
Přečteno 335x
Tipy 15
Poslední tipující: Charibeja, Anneli, strašidýlko-střapatý, zlomený a nanicovatý -__-, Lenni, Haniéčka, jesterka, Devil'sWhore, Kallkaa, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básnička...sice smutná:-(, ale pěkná! ST.

19.04.2009 13:08:00 | Haniéčka

Pěkná....mocky pěkná

22.03.2009 20:52:00 | Devil'sWhore

Líbí se mi.

19.03.2009 23:40:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí