radostná láska

radostná láska

Anotace: ...

od tebe sladké obětí
má vlastně něco do sebe
dokáže vyvolat dojetí
dokáže mě zamilovat do tebe

pevné dlouhé sevření
když my přimáčknem se k sobě
je to jak tajemné léčení
v nějaké magické době

je to snad magie
nebo nějaká kouzla
že hned člověk se pak raduje
když vytáneš trumfy z pouzdra

tím že mě políbíš
řekneš že mne miluješ
mým slzám se hned podivíš
hned láskou mne obklopuješ

ty slzy nejsou ze smutku
ty jsou totiž z radosti
otvírám v srdci záklopku
a tvé do svého propustí

ty jsi pro mně vzácná
vzácnější než cokoli
a hlavně si moc krásná
a nevezme mi tě kdokoli!

těším se na každou chvilku
na okamžiky s tebou ztrávený
pak položil bych tě na svou postýlku
a hlídal tvůj spánek nádherný

dobrou noc
Autor najrob7410, 19.03.2009
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Anne Leyyd, Kapka, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně napsané, povedla se ti! ST! :) Tvá láska musí být šťastní, že tě má!

21.03.2009 14:58:00 | Anne Leyyd

Jak jinak - radostná láska!

19.03.2009 23:29:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí