Veronice

Veronice

Anotace: Je na objednávku, no a co? Viděl jsem jí jen na fotce v plavkách u vody :oD

V místech, kde proud říčky sílí
ladnou chůzí lesní víly
kráčí z vody mladá žena,
nahá, celá obnažena.
Dlouhé jako mořské řasy
halí záda mokré vlasy.

Její pohyb vodu čeří,
kráčí k růžovému keři,
svit luny na oblé křivky
zvýrazňuje krásu dívky.

Kapek vody zbaví kůži,
lýtkem ohne z šípku růži.
Tiše odchází pak bosá,
s chodidly se mazlí rosa.
Pak nezbyla po Verunce
stopa v písku, vlnka v tůňce.
Autor temny.bard, 19.03.2009
Přečteno 506x
Tipy 14
Poslední tipující: Špáďa, Eiréné, jehlaspichlas, Indigo, Spadlá z nebe, Rolnička, Princezna.Smutněnka, januve, Seanko, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná poezie. Vzhledem k zadání nemám co vytknout.

29.10.2009 02:02:00 | Špáďa

To se šla jako utopit?

21.09.2009 18:33:00 | jehlaspichlas

Nádherná představivost - moc pěkné.

20.03.2009 15:29:00 | Seanko

Hezký obrázek...

19.03.2009 23:24:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí