Liebe ist wie Winter ( Láska je jako vítr )

Liebe ist wie Winter ( Láska je jako vítr )

Anotace: Německá písnička, kterou jsem složil...

Jedermann braucht fühlen,
das er nicht allein sein ist,
alle Kinder brauchen
nur das Licht Liebe rein ist.

R: Liebe ist wie Winter
sie fliegt überall rings,
öffnen sie ihn Fenster,
fallen lassen links. 2x

Und du, wo sie findest,
gib sie noch soweiter,
Liebe ist wie Pferd
Und du bist ihr Reiter. 2x

Každý člověk potřebuje
cítit,že není sám,
každé dítě potřebuje
čistou lásku

Láska je jako vítr,
létá všude kolem,
otevřete jí okna
a nechejte ji spadnout nalevo

A ty, kdo ji najdeš,
dávej ji ještě dál
láska je jako kůň
a ty jsi její jezdec .
Autor Akrij8, 19.03.2009
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Ariella13, LucQa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí