Nevnímáš

Nevnímáš

Anotace: Básnička o míjení dvou lidí

Nevnímáš nic,asi jsi bez citu
Nevnímáš,všechno jde kolem tebe
Zkus se vžít do ráje pocitů
Já nevim,co dělat,když nejsem vedle tebe

Nevnímáš lidi,je ti jedno jestli ublížíš
Nevnímáš,jestli je den nebo noc
Nevím,co dělat,když se ke mně přiblížíš
Asi začnu volat o pomoc!

Nevnímáš nic,je ti všechno jedno
Nevnímáš,tak sakra proč mě zajímáš
Nestojím ti za pohled?
................... Aspoň jednou.

Nevnímáš MĚ a to mě ubíjí
Hrajem žolíky-máš snímat
Vnímáš tu holku vedle mě a to mě zabíjí
Proč já tě neumim nevnímat??!
Autor Jaersy, 19.03.2009
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, Daisy.., Kapka, Désirée
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasna, presne vystihuje mou momentalni naladu. Diky

19.03.2009 22:27:00 | Désirée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí