V dešti

V dešti

Anotace: Vzdala jsem se anotací... Ať si každý dodá, co chce sám...

Brouzdám se ráno domů
Tma tiše rozplývá se
Světlo nakukuje
Stejnou cestou zase
potloukám se
v kapkách dešťových střel
Dnes ráno déšť není můj nepřítel
Nastavuji mu tvář
Dnes by to šlo
Odhodit černý plášť
Zbavit se pocitů, co se neprojeví,
ale tíží,
rdousí,
bolí
Dnes ráno to chci
Tady a teď
Bourám tu pomyslnou zeď
Dívám se lidem do očí
Dnešní ráno neskončí,
pokud dostanu, co chci
Slzy se ale vehementně brání
Není mi souzeno zapomenout na ni
Na lásku, kterou hledám potají
Chci ji jen obrečet
Vzdát se jí
Chci z těla vyplavit všechnu bolest
Chci své tělo domů donést
zbavené špíny nenaplněných snů
Jen jednu slzu, prosím
Jedinou slzu za smutek všech dnů,
co osud mi zkomplikoval
Zkouším to zas a znova
Osvobození se nekoná
Dívate se mi do očí,
když procházíte kolem
Já už vám ale sotva pohled dám
Zavřela jsem se kdesi uvnitř
Ve světě dešťových kapek a slz,
co měly mě oprostit od vzpomínek
Měly...
Stojím ve svém kuchyňském koutku
Usmažím vajíčka a půjdu spát
Slzy se valí z mých unavených očí,
a to jsem tu cibuli zvládla jen oloupat...
Autor unstoppable, 20.03.2009
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Petbab, Terčisko, enigman, Zpátky, Házté, vapiti, boomslang, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...někdy k slzám není cibule zapotřebí, jde to samo, ten pocit moc dobře znám :-(

21.03.2009 18:24:00 | K.a.Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí