Když s Tebou usínám

Když s Tebou usínám

Anotace: Kdysi, komusi... Prosím okomentujte =)

Oči jak dvě studánky,
do kterých se tak ráda dívám,
tváře jak dva červánky,
kterých se tak ráda dotýkám.

Rty rudé,
které tak ráda líbám,
ruce tak hebké,
které tak ráda držívám.

Vlasy jako slunce zářící,
srdce mé divoce bušící,
jemné doteky a polibky mne doprovázejí,
když s Tebou usínám.
Autor januve, 20.03.2009
Přečteno 464x
Tipy 8
Poslední tipující: Terulienka, Mbonita, Psavec, Seanko, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:) pekne...

20.03.2009 21:47:00 | Terulienka

Zaláskovaná.

20.03.2009 20:06:00 | Psavec

Něžné a krásné

20.03.2009 15:25:00 | Seanko

St! je za obsah, vyjádřené myšlenky, pocity... lásku, zamilovanost. Pěkné.

20.03.2009 14:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí