Už tři roky...

Už tři roky...

Anotace: o jedné slečně:)

Už tři roky tě znám,
denně tě vídám,
každou noc jen o tobě snívám.
Už tři roky tě v myšlenkách mám,
denně si o tobě zpívám,
každou noc před očima tě vídám.
Už tři roky z tebe svatyni mám,
denně se k tobě modlívám,
každou noc milostné myšlenky k tobě vzývám.
Už tři roky toužím po jedné věci…
Políbit tě přeci!
Autor Platón, 20.03.2009
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to je dost dlouhé rozhodování.
Líbí.

20.03.2009 20:36:00 | Paulín

To je výdrž! Líbí...

20.03.2009 19:13:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí