Já vzývám

Já vzývám

Anotace: ...

Slova mi šeptáš, posíláš v myšlenkách.
Pak se vždy zeptáš, co ty mi za to dáš.
Já slunce líbám, posílám na cestu.
Měsíc jím vzývám, půlnoční nevěstu.

Slova a slova vesmírem pulzují.
Opět a znova k tobě se vracejí.
Nabízím náruč, nabízím objetí.
Co přijde dál, já nemám ponětí.

Vteřina za vteřinou nekonečnost skládá.
Vítr hladí i bičuje má nahá záda.
Tvář tváří bude teď obviněna úskokem.
Být Napoleon, vzala bych chtíč útokem.

Střela střelou poruší ticho samoty.
Nechat vše zmizet, být, existovat, jen já a ty.
Tma pohltí světlo, touha vášní vzplane v žár.
Ochutnat ambrozii, objevit svatý grál.
Autor Fenn, 20.03.2009
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, subrtka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... je zajímavě napsaná, moc se mi líbí.

20.03.2009 19:11:00 | Kapka

Taky se mi líbí...

20.03.2009 19:01:00 | subrtka

ST! je za obsah, myšlenky, nápad, obraty. Je to působivé a čtivé, vede trochu k zamyšlení.

20.03.2009 19:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí