Zklamání...

Zklamání...

Anotace: :(:(:(

*Zklamal si mě a to dost,
děláš to jen pro radost?*

*Jako sranda mi to nepříjde,
prostě přišel a hned odejde.*

*Řekl si mi jenom SBOHEM,
připadám si,
jako by mě někdo do srdce bodal ostrým nožem.*

*Byl to prostě velkej omyl,
ty si mě fakt hodně ranil.*

*Byl si můj život,
byl si můj sen.
Všechno se to zkazilo
v jeden blbej den.*

*Byl si moje hvězda,
a já myslela že jen pro mě svití.
Moje srdce teď bez tebe nemůže bíti.*

*Kvůli tebe bych šla i na konec světa,
aby se zopakovala ta překrásná věta.*
Autor Vanesska, 20.03.2009
Přečteno 434x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, jesterka, Aka Kiss, Kallkaa, Zuzinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí