láska na dotek

láska na dotek

Anotace: ...

láska.

procházim
prázdnym prostorem
tvoje rty vykrádaj
moje pokreslený tělo

.

.

svoboda v posteli
trojrozměrný city
dokážeš tohle pochopit?
nikdy tě nebudu
milovat

nikdy tě nebudu milovat

.

vlny času
blížim se k tobě
pohlcena tmou
lákáš mě
kreslim ti na záda to svý přání
jak kdyby život nikdy neměl končit
modrý polštáře
a náš smích

.

znáš moje slabiny
dokážu lhát u zpovědi
zpovídat se lžím
šeptat tvý jméno tisíckrát
a věcět že nikdo
neodpoví.

přesně víš
kde se mě dotknout
přesně víš
proč se mě dotknout


a můj kousek
tebe
ty
a já celá
tvoje
jenom tvoje.

řikáme tomu milování

.

milování bez zeptání
Autor embryo v hlave, 20.03.2009
Přečteno 591x
Tipy 6
Poslední tipující: Teereezkka, mattoni.uz.neni, Rolnička, Elča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyvolává to ve mně takové zvláštní pocity, ale líbí se mi to..

23.03.2009 19:34:00 | Teereezkka

ty bláho, to je síla

21.03.2009 19:23:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí