Zpověď pro tebe

Zpověď pro tebe

Anotace: Pro mou lepší polovičku, aby jí lépe utíkaly hodiny a minuty v nemocnici.

Kdyby chtěl nám někdo přeťat čáru
kterou životem s tebou propluju
tak mu přeju hlavně mnoho zdaru
a zároveň ho varuju

Ikdyž nám život mnoho šrámů chystá
a osud bude chtít dávat mat
ty buď každým kouskem těla jistá
že nadosmrti tě chci mít rád

Vyplujem proti proudu času
se kterým si tak rád zahrávám
dočkej jako husa dočká klasu
v touze pro tebe tak rád umírám

A když temné stíny do nás vkročí
já tvojí tvař do snů si maluju
pohlédnu do těch tvých modrých očí
a proti těm stínům snadno bojuju

Nedívám se radši kolem sebe
pak na rytíře si hraju rád
v mysli sakra jenom tebe
buď tu se mnou! Jsem tvůj hrad.
Autor ejwo, 21.03.2009
Přečteno 583x
Tipy 9
Poslední tipující: Roger, Lady Carmila, Blázen? =), Sigurd II., Aka Kiss, Bean
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST milý ejwíku:-) ST básen je nádherná a já držím palečky a věřím, že ty jao rytíř nezklameš a svou pronceznu ochráníš:-*

Básenka pro mě vůbec nemá chybu...

31.03.2009 00:19:00 | Lady Carmila

rytíři... ono jí stejně stačí, že má tebe... ;)

26.03.2009 17:38:00 | Blázen? =)

moc pěkná, plná naděje... jsi rytířř k pohledání, štěstí se jistě usměje :-)

21.03.2009 08:00:00 | akneliam

zni bajecne
basen pro tvou polovicku..
rytíři z hradu..
nezapomen na kytičku .o)

21.03.2009 00:16:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí