Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Anotace: tak jsem se zase pro změnu nudila, a seděla jsem a přemýšlela....nakonec jsem počápla kus papíru a napsala co mi do mysli vešlo....

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Mám či nemám?
toť duležitá otázka,
mám to říct?
a nebo nemám?
No, jasně, že jo.
Já to řeknu, řeknu to všem,
vykřičím to do celého světa,
ať všichni ví,
ať se to všichni doví,
MILUJI TĚ, MILUJI TĚ a ještě jednou a pořádně nahlas MILUJI TĚ !!
Miluji tě a ty to víš,
Sakra, proč nemůžu být u tebe blíž?
Je to těžký, já vím.
Jsi ode mne hodně daleko, to taky vím,
ale proč se to musela stát nám, proč nemůžeš být zase tady,
aby jsme byli zase spolu dohromady.

Sedím tu ve tmě, jen za svitu lampičky,
hlavou mi lítají vzpomínky,
jsou to obrazy krásné a i dojemné,
ale taky myšlenky zlé a smutné.
Tohle je život,
najít, poznat a opustit.
Jenže tohle já nechci.
Autor MjUzIKberus, 21.03.2009
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí