Konečná stanice

Konečná stanice

Anotace: Ve verších křičím do daleka, že samota mě vážně leká.

Srdce, tlukoucí jen pro tebe.
Žal teď vykřičím do nebe.
Alej mých citů květenstvím opadla.
Láska nás dvou u tebe povadla.
Stojím tu sama, jako strom na poušti.
Agrese chybí, síly mě opouští.
Nechci to takhle, nesnáším loučení.
Květy jsou zvadlé, v hlavě jen bzučení.
Miluji stále, ikdyž to nevidíš.
Co cítím k tobě, ty ke mě necítíš.
Srdce mi zchladne, otupí se časem.
City už žádné, chlad obklopí mě zase.
Autor Fenn, 21.03.2009
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: ARNOKULT, Krahujec, jesterka, mimi1000, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smíření a vyrovnání se s rozchodem je opravdu nelehká věc.

07.03.2010 07:32:00 | Krahujec

Hmm, není co dodat,smutné, ale krásné ...

21.03.2009 22:59:00 | mimi1000

oslovilo mně to,Oslov

21.03.2009 14:11:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí