Krutá chvíle...

Krutá chvíle...

Anotace: S láskou je všechno lehčí

Mé srdce unášel proud,
a já musel jsem s ním plout.
Klidná hladina a pak vodopád,
o klidný život začal jsem se bát.

Obrovské balvany,
klidnou hladinu v peřeje mění,
byl čas,
který ted už není.

Časem vrátil se klid černé hladině,
k tvému srdci doplul jsem poklidně.
Doplul jsem,
a už u něj zůstal,
sladkou odměnu přes noc jsem dostal.

Dostal jsem lásku,
kterou mi nic nenahradí,
žádná lepší než ty není.

Náký čas už mému srdci vládneš,
a věř,že jen tak nepřestaneš...
Autor Jurísek, 15.10.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky myslím, že to jde!

17.10.2005 10:39:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí