Poprvé II.

Poprvé II.

Anotace: ...

Polibky nesmělé
pokojík v podkroví.
Stalo se nestalo
kdo na tohle odpoví.

Pod tmy dohledem
to nejdražší dáváš.
Stalo se nestalo
dospělou se stáváš.

Při měsíci úplňku
prožili jste noc.
Stalo se nestalo
chtěla jsi moc.

Věrnost až za hrob
věčně spolu být.
Stalo se nestalo
v realitě budeš žít.

Milování vůně ti sluší
všechno zažít chceš hned.
Stalo se nestalo
omluvou tvých …náct let.

Slova lásky šeptaná
že odmítl, netušíš.
Stalo se nestalo
jednou pochopíš…
Autor Modrý Adept, 16.10.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už se mi stýskalo...

20.10.2005 12:19:00 | Hančí

Život ji ukáže, zač je toho loket...

17.10.2005 10:50:00 | Krtica

Každá jsme si tím prošla,je to skvěle napsané.

16.10.2005 08:46:00 | takova

V dnešní době pravdivé...Básnička ale pěkná

16.10.2005 01:53:00 | Sawati

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí