Proč??

Proč??

Anotace: Ani nevím, co k tomu říct...Přečtěte si a uvidíte..

Proč už nenapíšeš, neprozvoníš, tak jako kdysi,
byly to tak krásný časy.
Teď je to snad pryč a dřív než jsem tě poznala,
jsem Tě ztratila!
A co z toho vše zbylo?
do mýho srdce vryté Tvé jméno!
Tolikrát jsem se Tě ptala, jak to mezi náma vlastně je,
ale nikdy jsi neodpověděl,neřekl jsi takhle…
Proč řekneš každopádně bych s Tebou moc rád pokecal,
ale řekni, co jsi pro to udělal?
Znám tě rok a přesto tě vlastně vůbec neznám,
jak je to možný, sama sebe se ptám.
Kéž by se tohle všechno vyřešilo,
nemusela bych si xkrát denně opakovat Tvý jméno.
Trápím se nejspíš zbytečně,
pomalu vytrácí se má naděje.
Autor Kleer, 21.03.2009
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí