For you

For you

Anotace: Prostě o člověku, kterýho mám strašně moc ráda.. I když je to psaný dřív, z velký části to pořád platí..

Při každým kroku, vybavím si Tebe,
třeba jak ležíš na hřišti a koukáš do nebe.
Nebo jak mi říkáš čau, taky jak se koupeš,
jak dáváš gól a jak hraješ.
Vybavím si pocity, když jsem byla s Tebou,
jak jsi mě bral za ruku mou…
Jak jsi mi přál a pusu dal.
Jak jsi říkal příště
a já nevím co vše ještě!
Je toho moc a strašně moc bych chtěla,
abych tu teď s Tebou být směla.
Kdybych aspoň věděla, jak se máš
a co všechno děláš?
Jenže netuším, nevím vůbec nic,
ale víš, jsi ten, který má od mýho srdce klíč!
Ten, se kterým chci pořád být,
ten, kterýho bych chtěla políbit…
Ten, kterýho mám nade všechno ráda,
ten, který mi byl „jen“ za kamaráda.
Autor Kleer, 21.03.2009
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí