Jizva na duši

Jizva na duši

Anotace: Další textík pro sešLost.

To nikdo netuší,
to nikdo neví,
že mám jizvu na duši,
když se ona zjeví.

Ona je bohyně,
ona se nestydí,
sedí mi na klíně,
tu jizvu nevidí.

Já,
oni usiluju,
Já,
tajně onanuju,.
Já,
jako plachta vlaju
Já,
k ní do přístavu vpluju.

Mezi námi moře,
přístav nikde není,
a tak volám, bože,
zbav mě utrpení.

Nikdo mě neslyší,
nikdo mi nerozumí,
mou duši nevzkřísí,
ani malé pomodlení.

Pak přichází zpráva,
co tu jizvu prohloubí,
ona se prý vdává,
ať se na ni nezlobím.

Ona je zrádkyně,
co se vůbec nebojí,
ta jizva praskla mně,
a už se nikdy nezhojí.

Já,
oni usiluju,
Já,
tajně onanuju,.
Já,
jako plachta vlaju
Já,
k ní do přístavu vpluju.
Autor filion11, 21.03.2009
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí