Rozkoš

Rozkoš

Anotace: Opět text k písničce ... sešLost

Máš na sobě nový šaty,
jsou to šaty z cukrový vaty,
a já je pomalu ujídám.
Pod tebou je podnos zlatý,
a já jsem právě rozhodnutý,
že tě celou teď posnídám,

Je to rozkoš nebeská,
když mě hladíš a tebe já,
když jsme jedno tělo spolu,
stoupáme vzhůru a padáme dolů.
Zhůry dolů!
Kolmo dolů!

Prolínáme svoje těla,
to nám oběma moc dobře dělá,
Na nic jsou teď ňáká slova,
Chci to pořád, chci to znova.

Chci to večer chci to ráno,
Chci to když je rozestláno,
Chci to teď a tady,
Chci snídat tvý vnady.
Autor filion11, 21.03.2009
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí