Koho se ptát mám...

Koho se ptát mám...

Anotace: Snad se v téhle básničče taky někdo najde ;)

Koho se ptát mám,
jestli máš mě rád
Vzduchu? Nebo snad písniček?
Mám strach,že si chceš jen hrát,
mám chuť vstát a začít křičet!

Koho se ptát mám,
jestli máš mě rád?
Snad knížek nebo počasí?
Mám strach,že si chceš jen hrát
Proč je mi přitom tak úzko?
...............Proč asi?

Koho se ptát mám,
jestli máš mě rád?
Snad za vědmou zajít mám?
Snad máma mi poradí?
Čím víc sama sebe se ptám,
tím víc pocit mám,že mě něco zradí.

Koho se ptát mám,
jestli máš mě rád?
Na zamlžené okno kreslím srdíčka
Srdce mi říká,že možná
si nechceš jen hrát
Připadám si teď strašně maličká...

Koho se ptát mám,
jestli máš mě rád?
Mohla bych to snad vyčíst z nebe?
Koho se ptát mám,
jestli máš mě rád,
já nechci nikoho jiného než tebe!!!
Autor Jaersy, 21.03.2009
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Manfred Q
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí