Jen naše láska nám život dotváří!

Jen naše láska nám život dotváří!

Anotace: Můj cit ke klučinovi, se kterým jsem sama sebou a cítím k němu lásku ale tu co je navždy! Tu lásku, která se v lidech schovává a radost jim dodává!

Prosím o lásku tvou,
stávám se posedlá tebou,
myslím na tebe i když nemusím,
chci tě po každé - když tě vidím.

Škoda, že mi řvát do světa nedovolíš,
jak je má láska k tobě větší a větší,
důvod samozřejmě znám,
ráda na něj zapomínám.

To mi za zlé neměj prosím,
skvěle se totiž cítím,
a ty to moc dobře víš,
proto mě vždy pochopíš.

Lidmi stejnými zůstaňme,
ty krásné chvíle mějme,
láskou vzduch zamořený,
srdce touhou zaplněný.

A já ti slíbit můžu,
že ti nikdy nezalžu,
nikdy mi z úst lži nevyšly,
za potřebí mi u tebe nebyly.

Jen to si měl slyšet ty - lásko,
nic proti Vám panstvo,
ale on se to nikdy nesmí a nedozví,
že je pro něj tohle vyznání!
Autor Vacluvka, 21.03.2009
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar, Aka Kiss, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) tfuj tfuj... ať se daří naplnit hluboké číše...

22.04.2009 17:03:00 | losscar

Kdo ví... nikdy, neříkej nikdy...

21.03.2009 19:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí