Jak mne to rmoutí

Jak mne to rmoutí

Anotace: prostě... pár divných veršů

Každým dnem, jediným střetnutím,
ten cit nezmizí jak ruky mávnutím.
Je tak prudký a zároveň milý, přesto jed,
kterak je hořký, však chutná jako med.
Nemůžu se ho zbavit, a možná ani nechci,
cítím jeho pomoc, ale jen mě smaží v peci.
---/---
Do jeho očí, utápěla bych se na věky věkům,
už je pozdě na omluvy, sláva ztraceným vděkům.
Nechtěla jsem to, a přece miluji,
nenávidíš mě, jak toho lituji.
Autor Psychopatická lentilka, 21.03.2009
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, hezule, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí