Blouznění..

Blouznění..

Anotace: Aby jste pochopili pointu, možná si to budete muset přečíst víckrát.. =o)

Já nevím,co mám udělat,aby to bylo jiný,
možná kdybych se odstěhovala do ciziny,
a způsobila si nějaké popáleniny či modřiny,
nebo kdybych se ponořila do lihoviny,
pak stačili by mi jenom vteřiny,
a na hrobu by byly už květiny.
Když se podívám na naše stíny,
nebo do mořské hladiny,
jsou to jenom naše napodobeniny,
ve kterých nevidíme obličeje,pouze figuríny.
Není v nás kousek člověčiny,
jsme jen těla bez jmeniny.
Cítím na srdci pohmožděniny,
moje srdce je na střepiny.
Padají na mě laviny,
propadám se do bažiny,
táhne mě to do hlubiny,
ale vtom spatřím delfíny,
a probudím se u mělčiny.
Asi mám vidiny…
ležíš vedle mě a díváš se na tvář dívčiny,
která překonávala divočiny,
a páchala zločiny.
Ale z jaké příčiny?
Samozřejmě v tom nejsem bez viny.
Kolem nás létají pavučiny,
na jezeře jsou lekníny,
kolem nás se tyčí horniny,
díváme se na moře hodiny.
Společně si čteme noviny:
,,Do vzduchu unikly jedovaté plyny“
Cože? Snad to není náš den jediný…
Probudím se a dostávám pokyny:
,,Zachumlej se do peřiny“
Cože? Kde to jsem? Co se stalo?
A kde je…?
Autor Májinka..., 21.03.2009
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, zlomeny srdce, V e r u n k a
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky za rozšíření sloví zásoby hlavně :D, hezky napsané a nápadité, asi už takovejch bylo víc, ale čert to vem

21.03.2009 22:46:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí