Po rozchodu

Po rozchodu

Anotace: Byli jsme si blízcí.. A teď? Vůbec nic.. To mě mrzí

Je to už dlouho, co nejsme spolu,
šlo to s námi jenom dolů.
Jednou to skončit muselo,
tak proč to tolik bolelo?
Věděla jsem, že tak to dál nepůjde,
že náš vztah prostě nevyjde.
Někdy se jenom pozdravíme,
vůbec spolu nemluvíme.
Sice mě to mrzí,
že jsme si trochu cizí,
a chtěla bych se s tebou bavit,
nějakej čas s tebou strávit.
Zasmát se, zavzpomínat,
společně si popovídat.
Sice si mi ublížil,
pod svou úroveň ses snížil,
ale už nebolí to…
už mi to není líto.
Nevěřila jsem tomu, že bys mě podvedl,
že bys někdy něco takového snad jen provedl.
Všichni kolem to věděli,
jen já ne… to je v prdeli.
Všichni jenom mlčeli,
huby radši drželi.
Tohle jsem fakt nečekala,
pak jsem se to dověděla,
a hnedky jsem se rozvztekala.
Byla jsem pořád naštvaná,
že mi nic neřekli…
prej jsem byla moc zamilovaná.
Ale tohle není žádný důvod,
to je na mě tak trochu podvod!
Prostě už to řešit nechci,
už mi to je jedno přeci!
Naštěstí už nebolí to…
už mi to není ani líto
Autor Májinka..., 21.03.2009
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: sinoraLee, jesterka, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásně napsaná... tak nějak od srdíčka.. moc se mi líbí... a kdybych tak někdy mohla říct totéž.. klobouk dolů:(

24.03.2009 19:28:00 | Mispul

Naštěstí už nebolí to…
už mi to není ani líto

ticho ti závidím
a roboti zrejme tiež WAW

22.03.2009 02:18:00 | zlomeny srdce

je zajímavé, že se dá i prožitek, jasnej a bez příkraz ve verších psát, jen škoda, že je to zážitek a prožitek smutnej a k vzteku, tak přeju ať srdíčko se cejtí brzy zase fajn

21.03.2009 22:43:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí